TAALBEELDTAALWIE?

Ik ben Stefanie Peters. Ik schrijf teksten onder de naam Taalbeeldtaal. Al zolang als ik het me kan herinneren vind ik het fijn om met taal bezig te zijn. Ik schreef schriftjes vol met gedichten, gaf het buurmeisje taalles en kan nog steeds genieten van opdrogende inkt op papier. 

Op mijn pad

Het schrijven voor opdrachtgevers kwam in 2017 op mijn pad. Een oproep in de krant voor redacteuren vormde de aanleiding en sindsdien.... schrijf ik nog steeds met veel plezier voor die krant, maar ook voor andere opdrachtgevers. 

 

Gesprek

Dat ik voor mijn werk interviews mag houden met allerlei verschillende soorten mensen over diverse onderwerpen vind ik ronduit fantastisch om te doen. Ik kom op plekken waar ik anders nooit zou komen en spreek mensen die ik misschien anders niet zou spreken. Dat mensen mij vertrouwen om hun verhaal aan mij te vertellen, blijf ik heel bijzonder vinden. Maar het belangrijkste is, dat mensen het gevoel hebben gehoord te zijn en zich herkennen in het artikel dat ik over hen heb geschreven. Gelukkig lukt dat heel goed! 

Wil jij ook door mij geïnterviewd worden voor een verhaal over JOU, jouw ONDERNEMING of ORGANISATIE? Ik ben nog slechts één muisklik van je verwijderd. Neem snel contact me me op! 

In de portfolio vind je een selectie van mijn interviews.

 

06-52022929