top of page

Interview

Een interview zie ik als een gesprek tussen personen. Jij praat en antwoord. Ik vraag, luister en schrijf. Ons gesprek kan over allerlei onderwerpen gaan. Maar vooral over jou! 

Is dat eng dat praten over jezelf? 

​Nee joh! Dat gaat eigenlijk vanzelf. En je mag ook gewoon 'eeeeh' zeggen als je iets niet weet. Dat maakt mij helemaal niets uit. Ik doe gewoon mijn ding. Wat ik leuk vind om te doen is net even andere vragen te stellen dan je zou verwachten. Maar vooral om jou het gevoel te geven dat we bij jou thuis (of bij mij) op de bank zitten. Kopje koffie of thee erbij. Lekker ontspannen dus.  En na ons gesprek, maak ik jouw verhaal. Lekker herkenbaar geschreven. Zoals jij bent!

                      

Voor welke interviews kun je mij porren?

  • Jij hebt informatie of kennis en die wil je delen met jouw klanten of binnen je organisatie. En ik help je daarbij. Dat heet een informatief interview.  

  • Jij hebt een verhaal te vertellen over jezelf. Je gaat de Himalay beklimmen en daar heb je heel lang voor getraind of je gaat een sponsoractie organiseren voor een goed doel. Of je wilt de beste zangeres van Nederland worden. Jouw persoon staat centraal. Een persoonlijk verhaal dus oftewel een human‐interest interview. 

  • Jij wilt iets verkopen aan klanten. Maar een advertentie spreekt jou niet aan (en dat geldt ook voor je klanten). Dus wat doen we dan?  We schrijven een tekst over dat wat je wilt verkopen. Dat is een soort advertentie, maar eentje die leest als een verhaal. Leest ook lekkerder weg bij je klanten. En hoe dat dan heet zo'n tekst: een advertorial. 

Voorbeelden van mijn interviews vind je hier.

 

 

Opdrachtgevers zijn o.a:

20190309_175158.jpg
Logo KOBR.jpg
logo br.jpg
logo Graficelly.jpg
Logo%20Zalencentrum%20De%20Brug_edited.p
Logo Haverkort advies.jpg.png
logo-schrijvers-gezocht1-1.png
Logo zwembad De Fuut.png
bottom of page